Parfemi sa feromonima su specijalni parfemi koji sadrže specijalan sastojak, feromon, koji ima izuzetan efekat na suprotan pol. Feromon čini da se osoba oseti više privlačnom osobi koja nosi parfem.

Parfemi sa feromonom u našoj ponudi su proizvedeni u Austriji po svim propisima i njihov efekat je naučno dokazan. Za maksimalni efekat, parfema potrebno je da budete blizu osobe na koju želite da utičete, bukvalno da može da vas omiriše.

Kako izabrati parfem sa feromonom?

Veoma je lako izabrati pravi parfem sa feromonom za vas, ukoliko ste žena i želite da utičete na muškarca ili ženu da se oseća više privlačnim vama izaberite ženski parfem sa feromonima, sa mirisom. Ukoliko već imate svoj miris, tj koristite svoj parfem, onda je potrebno da uzmete neutralan parfem sa feromonima, neutralan parfem nema svoj miris i ne meša se sa vašim parfemom, ali i dalje sadrži veliku koncentraciju feromona koja će imati efekat koji želite.

Ukoliko ste muškarac i želite da privučete ženu ili muškarca onda je potrebno da izaberete muški parfem sa feromonima, sa mirisom. Ukoliko već koristite svoj parfem, onda možete izabarati neutralan muški parfem sa feromonima, neutralan parfem nema svoj miris, i ne meša se sa vašim parfemom, ali i dalje sadrži visoku koncentraciju feromona koja će imati efekat koji želite.

Parfemi sa feromonom

Strana 1 od 2