Satibo kapsule NO.1 prirodan preparat za potenciju 1234

2800,00 Din.
SATIBO™ je dijetetski proizvod za potenciju koji je 100% sastavljen od biljaka, po tradicionalnom proverenom kineskom receptu. Njegovo ime na latinskom znači „zadovoljiću te“. SATIBO™ poboljšava seksualne moći

Besplatna isporuka za sve porudžbine u vrednosti preko 5000 dinara.

Plaćanje pouzećem direktno kuriru prilikom isporuke.

Za sve informacije ili pitanja možete nas pozvati na 011-2625-554, radnim danima od 10:00-20:00, i Subotom od 10:00-16:00.

Metalno, hermeticki zatvoreno pakovanje sa ukupno osam Satibo kapsula za potenciju. SATIBO™ kapsule su dijetetski proizvod koji je 100% sastavljen od biljaka, po tradicionalnom proverenom kineskom receptu. Njegovo ime na latinskom znači „zadovoljiću te“. SATIBO™ kapsule poboljšavaju seksualne moći i imaju faktor pozitivnog delovanja na čitav organizam, snabdevajući ga snagom, vitalnošću i aktivnošću. PREDNOSTI SATIBO-a U ODNOSU NA OSTALE PROIZVODE ZA POBOLJŠANJE POTENCIJE: Satibo kapsule su 100% prirodan, dijetetski proizvod bez ikakvih štetnih sporednih efekata i u potpunosti je bezbedan Satibo kapsule podizu seksualni užitak na viši nivo Nema osećaja slabosti, glavobolje niti bilo kakvih drugih sporednih efekata Satibo kapsule povećavaju seksualnu energiju i seksualnu želju Koje su najveće prednosti korišćenja SATIBO kapsula? SATIBO™ je 100% prirodan dijetetski proizvod koji stimuliše i pojačava seksualne i senzualni doživljaj. Ovaj pradavni kineski recept upotrebljava se u borbi protiv mnogih oblika seksualne disfunkcije. Čak iako ne patite ni od jednog seksualnog problema, ipak možete uzeti Satibo da biste iskusili sjajan sex. Da li ima nekih nuspojava tokom korišćenja SATIBO kapsula? Ni jedan prirodni sastojak iz SATIBO kapsula ne izaziva neželjene efekte tokom korišćenja. Kako SATIBO™ kapsule utiču na telo? SATIBO™ kapsule pojačavaju dotok krvi u erektilno tkivo penisa, što znači da povećava i veličinu penisa, dužinu odnosa i dužinu erekcije, dok daje osećaj pojačanog seksualnog uzbuđenja. Da li SATIBO™ kapsule spadaju u biljne preparate? Svi sastojci SATIBO-a su 100% biljnog porekla, pronađeni u prirodi i ekstraktovani iz bilja u kontrolisanim uslovima. Kapsule sadrže i nutritivne elemente na bazi bilja. Ko bi trebao da koristi SATIBO™? SATIBO™ je pogodan za svakoga, od ljudi koji bi jednostavno želeli da uživaju u boljem seksualnom životu, do onih koji pate od nekog oblika impotencije. Kada bih trebao da uzmem SATIBO™? SATIBO™ je najfinije mikronizovan da bi obezbedio brzu apsorpciju, tako da se preporučuje konzumiranje 1 sat pre seksualnog odnosa. Koliko dugo traju efekti SATIBO kapsula? To je individualno, ali efekti mogu trajati i do 12 sati. Da li postoje neke druge koristi od SATIBO kapsula? SATIBO™ receptura je poznata na Dalekom Istoku već hiljdama godina. Kineski travari su koristili ovu formulu, ne samo da povećaju seksualne aktivnost i uživanje, već i da poboljšaju opšte stanje organizma. KONTROLA KVALITETA Zdravstvenu ispravnost proizvoda je izvršio Gradski zavod za javno zdravlje grada Beograda. UPOZORENJE Proizvod ne smeju koristiti deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina, teski srčani i bubrežni bolesnici. Preporuka osoblja sex shopa: Ukoliko ste mlađi od 50 godina dovoljno je samo pola kapsule, tako da preporučujemo svima koji privi put probaju da uzmu samo pola kapsule. Ukoliko mislite da vam treba jači efekat slobodno drugi put uzmite celu kapsulu.